O‘Ta O‘Tkazuvchanlikning Elektr Maydonida Kuzatilishi - Djuraev, D. R.; Bozorova, N. O. (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada o‘ta o‘tkazuvchan materiallarning texnikada keng qo‘llanilishi, xossalari, yuqori haroratli o‘ta o‘tkazuvchanlik fizikasining ahamiyati, yuqori haroratli o‘ta o‘tkazuvchanlikni ifodalovchi modellar, turlari, yuqori haroratli o‘ta o‘tkazuvchanlikdagi xossalari va ularning fan va texnikadagi roli yoritib beriladi.