Jizzax Davlat Pedagogika Institutining Tashkil Topishi Tarixi - Anarbayevna , Bazarbayeva Nilufar (Miasto Przyszłości, 2023)
Mazkur maqolada Jizzax viloyatida Jizzax Davlat Pedagogika Institutining tashkil etilishi va undan ko’zlangan maqsad yoshlarga bo’lgan e’tibor o’z navbatida yangi ta’lim muasassalarining ko’payishi va ularni malakali o’qituvchilar bilan ta’minlash masalalari ko’rsatib o’tilgan.Maqolani mazmun mohiyatini yoritishda bir qancha ilmiy adabiyotlar, maqolalardan foydalanilgan.