LAZERLARNING QO’LLANILISHI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOTLAR - Qurbonmurodov Umid Jumanazarovich; Jonpo`latov Jonibek Qurbonovich (Miasto Przyszłości, 2023)
Maqolada Lazerlar fizikasi bo’yicha bazi tadqiqotlar tahlili va lazerlar fizikasini qo’llanilishi haqida tavsifi, muhokama va natijalari ilmiy asosda yoritilgan.