Oydin Hojiyeva Publitsistikasining Janriy Tarkibi - Egamberdiyeva, Gulchiroy (Miasto Przyszłości, 2023)
Maqolada Oydin Hojiyeva publitsistikaning voqeiy-informatsion xabar, tahliliy maqola, echerk, esse va unga yondosh badia janrlarida ijod qilgani misollar asosida tahlil qilingan.