Ingliz Frazeologik Birliklarining Qo’llanilishi Va Ularning Vazifalari - O’rinbekovna, Ubaydullayeva Muattar (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada frazeologizmlar va ularning asosiy vazifalari misollar bilan tahlil qilinadi tushunish qiyin. Bundan tashqari, bu erda funktsiyalarga ko’ra ko’plab tushuntirishlar keltirilgan tajribali olimlar nazariyalari.