Virtual Nutqiy Muloqot Va Uning O‘Ziga Xos Xususiyatlari - Abdug’appor qizi , Isroilova Barchinoy (Miasto Przyszłości, 2023)
Mazkur maqolada virtual nutqiy muloqot turi va uning o’ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.