HAYVONNING MOLEKULYAR-GENETIK MODELI ORQALI TRANSGEN ORGANIZMLAR YARATISH - Odiljonov Xojiakbar Zokirjon o‘g‘li (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada hayvon modeli orqali transgen organizm yaratish va ushbu sohada ilmiy izlanishlar olib bоrgan olimlar tomonidan olib borilgan tadqiqotlar tahlili yoritilgan.