O’ZBEKISTONDA BALIQCHILIKNING XALQ XO’JALIGIDAGI AHAMIYATI VA UNI TASHKIL ETISH MASALALARI - Umurzoqov Shaxzodbek Dilmurod o‘g‘li (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada baliqchilik xo’jaligining xalq xo’jaligida tutgan o’rni, undan olinadigan mahsulotlarning ahamiyat hamda ushbu tarmoqni qanday tashkil etish va uning rivoji uchun bir qator misollar keltirilgan.