Bоlаlаr Kitоbхоnligi Vа Mеdiуа Muhitidа Bоlаlik Kоnsеptining Ifоdаlаnishi - Rasuljonovna, Eraliyeva Zamira (Miasto Przyszłości, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalik konsepti haqida tushuncha. Bolalik konseptining ifodalanishi va badiiy tafakkurini rivojlantirishda bolalar kitobxonligini takomillashtirish yuzasidan ilmiy qarashlar, tarbiyachi pedagoglar uchun tavsiyalar, metodlardan na’munalar va natijalari bayon qilingan.