MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING O’YIN FAOLIYATIDA O’Z O’ZINI ANGLASHGA O’RGATISH TEXNALOGIYALARI - Abdug’afforova Navbahor Botirjon qizi (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida