АМАЛИЙ ЛЕКСИКОГРАФИЯНИНГ ЗАМОНАВИЙ МУАММОЛАРИ (НЕМИС ТИЛИ МИСОЛИДА) - Мамарасулов Д.Х. (Miasto Przyszłości, 2023)
Ушбу мақолада амалий лексикографиянинг замонавий долзарб муаммолари немис тилида луғатларни тузиш мисолида тавсифланган ва уларнинг ечимлари бўйича хулосалар келтирилган.