ХОРИЖИЙ ТИЛ СЎЗ БОЙЛИГИГА ТИЛ БИЛИМИНИ БАҲОЛАШНИНГ ЗАМОНАВИЙ СТАНДАРТЛАРИ ДОИРАСИДА ЁНДАШИШ ЗАРУРАТИ (НЕМИС ТИЛИ МИСОЛИДА) - Мамарасулов Д. Х. (Miasto Przyszłości, 2023)
ушбу мақолада тил ўрганувчиларнинг сўз бойлигини ошириш, уларнинг сўз бойлигини баҳолаш жараёнида халқаро стандартларнинг роли ва амалий аҳамияти ҳақида сўз боради.