Chet Tillarini O‘Qitishda Gapirish Ko‘Nikmasini Rivojlantirish - Z. Qo‘chqorova; M. Mo‘minova (Miasto Przyszłości, 2023)
ushbu maqolada til o`rganuvchilar orasida gapirish ko`nikmasini oshirish, muloqot davomida duch kelinadigan psixologik muammolar, so`zlarni yod olishda qiziqarli va oson usullar, ingliz tili va o`zbek tilidagi so`zlarning qiyoslanishi, solishtirilishi yoritiladi.