Loyqa Tozalovchi Mashinalari Haqida Dastlabki Ma’lumotlar Va Ularning Ishlash Jaroyoni Nazariy Asoslash - Abduraxmanov.U. M (Miasto Przyszłości, 2023)
ushbu maqolada loyqa tozalovchi mashinalari turlarini ko‘rib chiqish, va ishlash jaroyani nazariy asoslash doirasida ma’lumotlarlar keltirilgan.