JISMONIY TARBIYA DARSINI O‘TKAZISH TEXNOLOGIYASI VA YUKLAMANI ME’YORLASH - Mashxura Samijanovna, Mullaboyeva; Obida Dedaxanovna, Mavlanova (Miasto Przyszłości, 2024)
Maqolqda jismoniy tarbiya darsini o‘tkazish texnologiyasi va yuklamani me’yorlash to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.