Maktabgacha Tarbiya Yoshidagi Bolalarda Xavotirlanish Hissining Ijtimoiy-Psixologik Jihatlari - Sохibjоn qizi Turdiуеvа Muhаууо (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarda xavotirlanish hissining ijtimoiy-psixologik jihatlari, ularda kuzatiladigan psixologik o’zgarishlar, ya’ni, bolalarda uchraydigan qo’rquv hissi, xavotirlanish hissi kabi salbiy emotsiyalar haqida fikr yuritiladi.