BASKETBOLDA SPORT MASHG‘ULOTLARINING ASOSLARI, VAZIFALARI VA MAXSUS PRINSIPLARI - Ibrohimjon o‘g‘li , Abdullayev Ismoil (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada basketbol mashg‘ulotlarini tashkillash usullari va maxsus qo’llaniladigan prinsiplari haqida fikr yuritilgan.