TЕZKОRLIK QОBILIYАTINI TАRBIYАLАSH VA RIVOJLANTIRISHNING USULLARI - Menslamovna, Muzafarova Lyudmila (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada tezlik sifatining turlari, namoyon bo‘lish davrlari va uni o‘lchash usullari yoritilgan bo‘lib, rivojlantirishda qo‘llaniladigan eng sodda metodlar bayon etilgan.