MUSOBAQA FAOLIYATINI BOSHQARISH VA AUTOTRENING FORMLALARI - Qobuljon o‘g‘li , Sodikhjonov Nozimjon (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada tennischilarga musobaqa oldidan autotrening formlalari, ishontirish va tiklantirish mashqlarini o‘rgatishning usullari hamda amaliy tavsiyalari bayon etilgan.