KURASHCHINING KUCHI VA UNI RIVOJLANTIRISH USLUBIYATI, QOIDALARI - Shavkat o‘g‘li , Yuldashev Ilhomjon (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada kurashchilarning kuchini rivojlantirish, to‘g‘ri taqsimlash va yo‘naltirish usullari yoritilgan.