KUCH SIFATINI TARBIYALASHNING TURLARI VA NAZARIY MEXANIZMLARI - O‘marjonovich , Xolmatov Nizomjon (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada kuch sifatini rivojlantirishning samarador usullari va bajarish tartiblari keltirilgan.