STОL TЕNNISI О‘YININING TАRIХI, QОIDАLАRI, TЕХNIKАSI VА TАKTIKАSINING TАSNIFI - Maxsutali qizi , Oripova Nigoraxon (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada stol tennisining kelib chiqish tarixi, o‘yin qoidalari va texnik-taktik usullari yoritilgan.