JISMONIY TARBIYADA TARBIYAVIYISHLARNI AMALGA OSHIRISHDA MUTAFAKKIRLARNING FIKRI - Menslamovna , Muzafarova Lyudmila (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiyada tarbiyaviyishlarni amalga oshirishda mutafakkirlarning fikrlari yoritilgan bo‘lib, amaliy tavsiyalar ko‘rsatib o‘tilgan.