Trichogramma Dendrolimi Entomofagini Qo‘Llash Samarasi - Abduxalimdjanovna , Raximova Aziza (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada Tangachaqanotlilar turkumiga mansub Erschoviella musculana Ersch ga qarshi biologik kurashda trixogrammaning Trichogramma dendrolimi turini qo‘llash tajribasi va erishilgan biologik samarasi natijalari keltirilgan.