Boshlang’ich Sinflarda Matematika Darsida Mantiqiy-Tanqidiy Fikrlash Savodxonligini Rivojlantirish - Mahkam, Bobojanov; Otaboyev, Shixnazar; Jo’rabek , Raximbayev (Miasto Przyszłości, 2024)
boshlang’ich sinf o’quvchilarini matematika darsida mantiqiy va tanqidiy fikrlashlarini rivojlantirish misol va masalalar bilan ishlashga o’rgatish usullari yoritilgan.