Xalq Pedagogikasining Farzand Tarbiyasidagio’rni - Ropijonovna, Sodiqova Dilfuza (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada xalq pedagogikasi, xalq og’zaki ijodi, uning turlari va farzand tarbiyasidagi o’rni haqida fikrlar keltirib o’tilgan.