TIBBIY TA’LIMDA TALABALARNI BIOLOGIK MASALALARNI MODELLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARI ORQALI TANQIDIY FIKRLARNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Sanjarbek, Ataxanov (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqola axborotni modellashtirish usullaridan foydalangan holda zamonaviy tibbiyotni rivojlantirish texnologiyalari, talabalar hamda tibbiyot sohasidagi yosh kadrlarga Tibbiyotdagi Axborot texnologiyarining o’rnini yetkazish, dastlabki modellashtirishning tibbiy maqsadlarda qo’llanilishi hamda ushbu sohadagi yangiliklar to’g’risida.