OZIQ-OVQAT SANOATIDA SUN’IY INTELLEKT ROBOTLARINING TUTGAN O‘RNI. - Raximova A’loxon Qaxxorjon Qizi , Nabiyev Iskandar Farxodjon o‘g‘li , Nabiyeva Maysaraxon Shuhratjon qizi (Miasto Przyszłości, 2024)
Bu maqolada, sun’iy intellekt va robotlar oziq-ovqat sanoatida qanday vazifalarni bajarishda muhim bo‘lishi haqida gaplashamiz. Ularning mahsulot ishlab chiqarish, operatsion jarayonlar, innovatsiya va yangiliklar, hamda bulutli ishlab chiqarish tizimlarini rivojlantirishdagi o‘rinlari ko‘rsatiladi. Sun’iy intellekt va robotlar, sanoat sohasidagi yangiliklarni kuzatish, ishlab chiqaruvchilarga yordam berish va texnologik rivojlanishga olib keladilar. Bu, oziq ovqat sanoatini yanada rivojlantirishga yordam beradi.