FRANSIYA VA UNING KELIB CHIQISH TARIXI - Aziza, Elmurodova; Sohiba, Yunusova (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada Fransiya haqida yoritilgan. Bu maqoladan biz Fransiya va uning tarixi, aholisi, xo’jaligi, madaniyati haqida ma’lumotga ega bo’lamiz.