Ta’lim Tizimini Raqamlashtirishning Istiqbollari - qizi , Namozova Nigina Shermat (Miasto Przyszłości, 2024)
Ta’lim tizimini raqamlashtirish, Universitet 4.0 tizimiga to’liq o’tish, ta’lim sifat va samaradorligini oshirish bugungi kunning dolzarb masalalaridan biridir. Maqolada ta’lim tizimini raqamlashtirish jarayoni, usullari, raqamlashtirishning istiqbolli yo’nalishlar tahlil qilingan. Ta’limni raqamlashtirish va uning ijtimoiy oqibatlarini o‘rganish juda dolzarb tadqiqot yo‘nalishi hisoblanadi. Ushbu tadqiqotning maqsadi asosiy muammolarni aniqlash va ta’limni raqamlashtirish istiqbollarini aniqlash, uni tizimli tahlil qilishdan iborat.