Raqamli Transformatsiya Jarayonidagi Muammolar Va Ularning Yechimlari - Saidovna , Turdiyeva Gavhar (Miasto Przyszłości, 2024)
Maqolada raqamli transformatsiyaga o’tish jarayonidagi muammolar va ularni yechish usullari tahlil qilingan. Raqamli transformatsiyaga o‘tish jarayoni strategik va tizimli yondashuvni talab qiladi. Ushbu maqolada bu jarayonni muvaffaqiyatli boshqarish uchun tashkilotlar muammolarsiz bosib o’tishlari va o’tishni lohilashtirilgan tarzda amalga oshirishlari uchun zarur bo’ladigan tavsiyalar belgilab berilgan.