Творческая Активность Ученика На Уроке И Особенности Школьного Возраста - Raimjanovna, Karimova Nilufar; Ravshanovna , Abdullayeva Kibriyo (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada o`quvchining yutug’i, uning aqliy rivojlanish darajasini aks ettirishi va atrofidagi dunyoni tushunishi asosida olamni o’z tafakkuri asosida yaratishga doimiy e’tibor qaratish masalalari yoritilgan.