Tildan Foydalanishdagi Madaniy Farqlar. Madaniyat Tilni, Muloqotni Va O’rganish Uslublarini Qanday Shakllantiradi - Adizovna, Shodieva Maftunabonu (Miasto Przyszłości, 2024)
Tilni o’rganish tabiiy ravishda madaniy kontekst bilan bog’liq bo’lib, bu tilning o’ziga ham, ta’lim muassasalarida qo’llaniladigan o’qitish metodologiyasiga ham sezilarli ta’sir qiladi. Ushbu maqolada turli xil madaniy kelib chiqishlar til o’rganish tajribasini qanday shakllantirishi va ular o’qitish uslublarini qanday tashkil etishini o’rganadi.