Shermuhammad Munis Tarjimasidagi “Ravzatu-s-Safo” Asarida Qo‘llanilgan ba’zi Leksik Birliklarning Hozirgi Adabiy Tildagi Ma’nolari - Kuryozova , Dilfuza (Miasto Przyszłości, 2025)
Mazkur maqolada eski o‘zbek tili davri oid mashhur asarlardan biri Munis tarjimasidagi Ravzatu-s-safo” asari leksik tahlilga tortilgan. Xususan, faol leksik birliklarning tarkibi hamda o‘z va o‘zlashma qatlamga mansubligi haqida mulohazalar yuritilgan.