Xorazm Bolalar Folklorining Shakllanish va Rivojlanish Bosqichlari Xususida - Norimonovna , Azatova Guliston (Miasto Przyszłości, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm bolalar folklorining shakllanish tarixi, rivojlanish bosqichlari haqida fikr yuritilib, bolalar folklori qaysi davrda qanday o‘ziga xos xususiyatlarni namoyon etgani haqida ayrim mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, voha bolalar ijodiyotining boshqa folklor namunalaridan alohida ajralib turuvchi jihatlari yuzasidan ham fikr bildirilgan.