Quyosh Energiyasidan Samarali Foydalanish Usullari - Sharopovna, Rajabova Shodiya (Miasto Przyszłości, 2023)
Yoqilg’i manbalaridan tejab foydalanish mexanik energiyani, binobarin, elektr energiyasini olish narxini kamaytirishga intilish, uzluksiz tiklanuvchi energiya manbai bo’lgan shamol energiyasidan keng ko’lamda foydalanishga olib keldi.