Tadqiq Va Ifoda. Sintaktik Mazmun - Zafar, Jalolov (Miasto Przyszłości, 2023)
maqolada tadqiqot jarayonida ilgari sirayotgan nazariyani ifoda etish masalasi, shuningdek unda sintaktik mazmunining ahamiyati va xususiyatlari bayon etiladi.