Ta’lim Jarayonlarini Raqamli Texnologiyalar Asosida Takomillashtirish - Mahmudovna, Imomova Shafoat; Fayzulloyevna, Norova Fazilat (Miasto Przyszłości, 2023)
Maqolada ta’lim jarayonlarini raqamli texnologiyalar asosida takomillashtirish haqida ma’lumot berilgan.