Huquqiy Tarbiyaning Yoshlarni Harbiy - Vatanparvarlik Tuyg‘Usini Shakllantirishdagi O’rni - Ormonovich , Xaydarov Muzaffar; Umarovich, Tilloev Ulug (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada yoshlarni harbiy vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, Vatanini, xalqini va oilasini sevishga o‘rgatish, vatanparvar bobolarimizning bizgacha qoldirgan buyuk merosini o‘rganish va ularga munosib voris bo‘lish haqida so’z yuritiladi.