Yer Osti Va Yer Usti Suvlarining Elektrokimyoviy Analizi - J. E., Ruziyev; Ch. Y., Haydarova; D. T., Ruziyeva; Sh., Uralov; E. A., Ruziyev (Miasto Przyszłości, 2023)
yer osti va yer usti ichimlik hamda oqova suvlarining analitik monitoring muhim muammodir. Ishda Samarqand viloyati va shahri hududidan oqib o’tuvchi ariq hamda daryolarining oqova suvlari, yer osti va yer usti ichimlik suvlari tarkibidagi turli ingrediyentlar, suvlarining analitik xususiyatlarini belgilovchi ko’rsatkichlar analizning kimyoviy, elektrokimyoviy (ionometrik, konduktometrik) va optik (fotometrik, spektroskopik) usullari yordamida baholash natijalari muhokama qilingan.