Мустақиллик Йилларида Қишлоқ Хўжалигида Кўп Укладли Мулкчилик Шаклларининг Қарор Топиши - Эшмаматовна , Ботирова Ҳалима (Miasto Przyszłości, 2023)
Ушбу мақолада жанубий вилоятларда мустақилликнинг дастлабки йилларида қишлоқ хўжалигида амалга оширилган ислоҳотлар ва натижалари таҳлил қилинган.