Bola Tafakkurini Rivojlanishiga Ta’sir Etuvchi Omillar - Yaratov Hamid Muxtorovich (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada psixologiya fanida tafakkur masalalarining yoritilishi, berilgan ta’riflar haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Shu bilan birga tafakkurni rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar ham keltirib o’tilgan.