Boshlang’ich Sinf Ona Tili Darslari Jarayonida O’quvchilar Tafakkurini Shakllantirishda Didaktik O’yinlarning Ahamiyati - Berdiyeva Lobar Norqobulovna (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf ona tili darslari jarayonida o’quvchilar tafakkurini shakllantirishda didaktik o’yinlarning ahamiyati haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Boshlang’ich sinf ona tili darslarida foydalaniladigan didaktik o’yinlar va ularning qo’llash shartlari ko’rsatib berilgan.