Maktabgacha Ta'limda Ekologik Tarbiyaning Maqsadi - Sarvinoz, Ergasheva (Miasto Przyszłości, 2023)
Maktabgacha ta'lim tashkilotida bolalarning atrof-muhitga bo‘lgan munosabati, tabiatni asrab avaylashi, o‘simliklarning hayotimizdagi naqadar ahamiyatga ega ekanligi, foydali xususiyatlari, tabiatimiz ko‘rki bo‘lgan gullar, turli-tuman daraxtlar va ajoyibotlar haqida so‘z boradi.