OILADA O'ZARO MUNOSABAT - Datqayeva Feruza (Miasto Przyszłości, 2023)
oilaning barpo bo’lishi, ota-onaga munosabat, oilada farzandlar o’rni va tarbiyasi, farzandlarga munosabat, er-xotin muomalasi, shaxsiy, axloqiy tushuncha, kelishuvlikdagi o’zaro prinsip.