Эвапотранспирацияни Аниқлаш Ва Таққослаш - Убайдиллаев, А. Н.; Мурадов, Р. А.; Убайдиллаева, Д. А. (Miasto Przyszłości, 2023)
Иссиқхонада ўсимлик етиштириш жараёнида бўлаётган эталон эвопотранцпиратция А туридаги буғлатгич ёрдамида ўрганилди. Ўсимликни сувга бўлган талабини аниқлашда ФАО 56 усули ҳамда Пенманн Монтейта усули таққосланди.