Umumiy O`Rta Ta`Lim Maktablarida Sinfdan Tashqari Musiqa To`Garagining Maqsadi Va Vazifalari - Qıslawbayevna , Omarova Anarxan (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada, biz umum ta’lim maktablarda sinfdan tashqari shug‘ullanishi mumkin bo‘lgan musiqaning turli to‘garaklari afzalliklari va ahamiyati haqida fikr yuritilgan.