Arab adabiy manbasida yordamchi fe’llarni kelishi (Qur’on Karim va hadislarda) - Faxriddin o’g’li, Ibrohimov Nizomiddin (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada “kaana va axvatuha” ya’ni “yordamchi fe’llar”ning arab adabiy manbasi bo’lgan Qur’onda va hadislarda ifodalanishi ko’rib chiqilgan va ma’no qirralari yoritib berilgan.