Mashq Bu Bilim Olishning Asosiy Vositasi - Sapaeva Mirzagul (Miasto Przyszłości, 2023)
Tovush sifatini ko`zlangan natijada tarbiyalashda ovozni ko`rsata bilish katta ahamiyat kasb etadi. Ko`rgazmali qurollar ko`ra oladigan va sodda bo`lgani uchun ham kerakli kunikmalarni shaxsan topishga majbur etadi. Buning uchun o`qituvchining o`zi yaxshi ovozga ega bo`lishi lozim, o`quvchi esa taqlid qobiliyatiga ega.