Boshlang‘Ich Sinf Ona Tili-O`Qish Savodxonligi Darslarida O‘Quvchilariga “Mo‘Jizaviy Hasharot” Mavzusini O‘Qitishning Samarali Usuli - Qaxorovna, G`oziyeva Sharofatxon; Salohiddin qizi, Tilavoldiyev Sarvinozxon (Miasto Przyszłości, 2023)
“Mo‘jizaviy hasharot” mavzusi “Ona tili va o‘qish savodxonligi” darsligida 7 soatga mo‘ljallangan bo‘lib, ushbu maqolada dars jarayonida o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma, malakalarini rivojlantirishda, fanga oid, tayanch hamda nutqiy kompetensiyalarini rivojlantirishda, bolalarni mantiqiy o‘ylashga, kreativ fikrlashga, jamoviy ishlashga o‘rgatishda yordam beradigan turli qiziqarli metodlardan foydalanilgan.